7 mooiste plekken in de wereld om de zonsondergang te kijken

Kijken naar de zon is ongetwijfeld een traktatie die het hart met vreugde vervult. Maar er zijn een aantal plaatsen in de wereld dat presenteren een werkelijk majestueus uitzicht wanneer de zon onder de horizon. Gewoon ontspannen, pak een kop koffie en lees verder als we u door de 7 mooiste plekken op aarde om de zonsondergang te kijken als het vult je hart met puur genot en gelukzaligheid.

1. Santorini, Griekenland

Het prachtige eiland Santorini in Griekenland heeft een verbazingwekkende geschiedenis. Het was ooit een deel van een oude vulkaan. Zodra de vulkaan explodeerde het liet een enorme krater in het midden, dat was gevuld met water. Bezoekers weten dat ze zich in voor een traktatie, zodra ze aankomen op het eiland.  Onder verrekening van het eiland ligt op de top van een klif die verticaal stijgt honderden meter recht van de zee, zijn de bezoekers die het eiland bezoeken behandeld met een spectaculair uitzicht op de zonsondergang vanaf de top van de klif. Duizenden bewoners naar buiten komen tijdens de zonsondergang te getuigen kleurrijke tinten van de hemel naast elkaar prachtig af tegen de blauwe Egeïsche Zee.

2. Angkor Watt, Cambodja

Angkor Watt is een van de oudste plaatsen in Cambodja. Bij zonsondergang letterlijk de plaats verlicht met paradijselijke schoonheid die bezoekers betovert. Vanaf de top van de heuvel sites om een ​​gondel rit, zijn er 30 spots van bezoekers kan het zicht op de ondergaande zon te vangen. Bezoekers kunnen van de zon om te zetten in een gloeiende bal van oranje en geel met het vervagende licht weerspiegelt mooi met de wolken die een fascinerend uitzicht op de bezoekers geeft te zien. Kijken naar de prachtige zon onder de horizon instellen vult het hart met gelukzaligheid. Als de toestand van nirvana was iets haalbaar dan is dit de plek die je zeker kan bereiken tijdens de zonsondergang.

3. Uluru, Australië

In het hart van Australië in Uluru stijgt een enorme monoliet uit het niets en domineert de outback en het oog. Bezoekers die een tussenstop maken bij Uluru kan betoverd en gebiologeerd kijken als de rots literarily gloeit tijdens zonsondergang en het licht watervallen door rood, geel, roze, en sinaasappels, die de hemel en de wolken boven.  Het is ook mogelijk om de zandstenen gigantische klim en bekijk de majestueuze zon majestueuze zon overstijgen onder de horizon, dat de mond open in ontzag en verbazing verlaat.

4. Maui, Hawaii

Hawaii is bekend van de prachtige stranden en warmhartige bevolking. Bezoekers die een bezoek aan het eiland resort worden ook getrakteerd op een majestueus uitzicht op de zonsondergang die het hart met vreugde en genot vult. Een plek die is gewoon de beste plek om de zonsondergang te kijken is in Maui, Hawaii. Na een volle dag van feesten, dansen en relaxen op het strand, kijken naar de beneden te gaan in Maui is echt een grote manier om de dag te beëindigen.

5. TajMahal, India

taj_mahalTajMahal in India wordt gezegd dat de projectie van de ware liefde van een koning naar zijn vrouw die was overleden tijdens zijn leven zijn. Wit marmeren koepels van het gebouw, samen met mooie bogen vormen een echt goddelijk en betoverend uitzicht aan allen die het aanschouwen. Combineer dit met een opvallend uitzicht op de zonsondergang met dulcet van oranje, geel en roze, de plaats wordt een toonbeeld van paradijselijke schoonheid die de bezoekers betovert en gardes eventuele negatieve gedachten weg met de zon in de nacht.

6. Atacama woestijn, Chili

Atacama woestijn in Chili is algemeen bekend als de droogste plek op de andere. Er is echter een ding dat meer plaats is beroemd om is. Het gebied stond bekend als Moon Valley of Valle de la Luna door oude indianen vanwege de fascinerende en betoverende uitzicht op het gepresenteerd tijdens zonsondergangen. Tijdens de zonsondergang, het spectaculaire uitzicht door de eindeloze rotsachtige uitstulpingen en duinen langs withsplashes van kleur die het licht van de hemel is een genot om naar te kijken.

7. Tanzania

Tanzania is de thuisbasis van de Serengeti en Mt. Kilimanjaro, een van de hoogste bergen in Afrika. Het is een prachtige plek vol met exotische dieren. Als de zon onder de horizon, het presenteert een spectaculaire scène die lijkt op een scène uit de Lion King. Van de Barafu kamp bovenop Mt. Killimajaro, kunnen bezoekers de set in een zee van wolken die echt betovert de geest zon te zien. Wanneer de hemel verdwijnt, kunnen klimmers de lichten van Moshi bekijken van 10.000 meter onder de gloed en het majestueuze uitzicht van de sterren boven.