Gids voor Verpakking Travel

De meesten van ons van plan diverse reizen naar vakantiebestemmingen tijdens onze vakanties, en bijna alle van ons hebben last van de vloek van meer dan verpakking! Een verandering in de voortdurende traditie en pak slim voor uw volgende vakantie met de hulp van de tips hieronder:

Maak een Verpakking Checklist

Ook al heb je kunnen vertragen uw verpakking tot de laatste minuut, het is een wijs besluit om een ​​lijst van de items die je nodig hebt op uw reis te maken. Houd uw lijst van tevoren voorbereid, en u kunt doorgaan met items uit het na verdere overweging toe te voegen of te verwijderen.

Wanneer u uw reis inpakken beginnen, doorhalen elk item uit de lijst als u deze toevoegen aan uw bagage om herhaling te voorkomen en hebben een duidelijk idee van wat er nog moet worden verpakt.

Inpakken en bescherming van de documenten

hüllePaspoorten, tickets, geld, identiteitskaarten, en ATM / credit / debit cards zijn enkele van de documenten die essentieel zijn voor elke reiziger zijn. Toch kunnen deze items niet worden verpakt in uw bagage als diefstal van deze documenten kan leiden u in ernstige problemen in een buitenlandse bestemming. Houd een tas of zakje met u te allen tijde waar je deze essentiële documenten kunt plaatsen.

Enkele van de items die niet onmiddellijk zal worden gebruikt door u, zoals extra geld of plastic geld, kan ook worden verborgen op uw persoon met de hulp van slanke verbergbare zakjes gedragen onder de kleding.

Denk aan de must-haves en de Forever Forgotten

Er zijn altijd een aantal kleine voorwerpen zoals tape, veiligheidsspelden, plastic zakken, elastiekjes, haarspeldjes, tandenborstel, power adapter, etc; die zijn vergeten door de meeste reizigers. Voeg deze aan uw lijst en vergeet niet om ze te verpakken in uw bagage ook.

Afgezien van deze items, kleding, ondergoed, een paar paren of sok, comfortabele schoenen of slippers, toiletartikelen en cosmetica, medicijnen en snacks zijn enkele van de must-haves van elke reis en dient dienovereenkomstig te worden verpakt.

Evalueer Elke Behorend voordat ze worden verpakt

schildEr zijn veel dingen die essentieel lijken wanneer we beginnen onze paklijst, maar de meeste goed verpakt reiziger is iemand die het licht reist. Zodra de lijst wordt gemaakt en verpakking begint, kritisch te evalueren elke items voordat u het in uw bagage. Heb je echt nodig hebt vier paar schoenen voor een weekend verblijf? Zal u daadwerkelijk behoefte hebben aan zware wollen jassen in het midden van het zomerseizoen?

Pak slim, rechtvaardigen elk van de spullen die je van plan bent om te dragen op uw reis. In plaats van zware bagage te slepen op een leuke vakantie, is het het beste om het licht te reizen en te kopen wat items die u nodig heeft om de leemtes op te vullen in uw bagage.

Hoe uw spullen

Er zijn een paar eenvoudige tips die u kunt gebruiken om uw verpakking eenvoudiger en efficiënter te maken. Deze omvatten:

  • Bij het ​​inpakken kleding, rol ze in plaats van het vouwen als het neemt minder ruimte in beslag en voorkomt rimpels.
  • Bewaar uw breekbare goederen of sieraden in sokken en plaats ze in de schoenen in je bagage voor extra bewaring.
  • Gebruik altijd kleine reizen grootte flessen voor uw shampoo, conditioner, en andere vloeistoffen.
  • Als u weet dat een item universeel wordt gevonden, neem alleen genoeg om mee te beginnen en koopt lokaal als je eenmaal op uw bestemming aankomt.
  • Pak je schoenen in plastic zakken en leg ze op de zijkanten van de koffer voor een efficiënte ruimtebesparend en opslag.
  • In plaats van het dragen kleur afgestemd sieraden en accessoires, pak een paar kleine items die je door elkaar kunt gebruiken met een verscheidenheid aan outfits.

Zodra u uw verpakking klaar bent, labelen elk van uw koffers met uw naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres, zodat uw bagage gemakkelijk kan worden opgespoord als misplaatst of verloren.